Pohodništvo

0
Cena
Od€245
Cena
Od€245
Rezervacija
Povpraševanje
Ime in Priimek*
Vaš Email*
Telefon
Datum aktivnosti
Vaše sporočilo*
Steinjam se s Splošnimi pogoji in Izjavo o zasebnosti.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
The tour is not available yet.

Naprej na rezervacijo

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1282

Imate vprašanje?

Vedno nas lahko pokličete. Naša izkušena ekipa vam bo vedno z veseljem pomagala.

040-121-900

info@slovenija.eu.com

2 dni
Razpoložljivost : Junij - Oktober
iz Bleda
na Triglav
Minimalna starost : 10
Največje število oseb : 5
Tour Details

Pridružite se nam na pohodništvu v Sloveniji. Odločite se za voden vzpon na Triglav ali kateri koli drugi slovenski vrh!

Skupaj z enim najboljših slovenskih alpinistov Miho Šornom organiziramo vodene pohodniške ture po slovenskih Alpah, ki lahko trajajo od enega pa do nekaj dni.

TRIGLAV – SKUPINSKI VZPON

Zasidran v središču Julijskih Alp kraljuje najvišji slovenski vrk Triglav. Ni le najvišji z svojimi 2864m, ampak velja tudi za najmočnejši slovenski nacionalni simbol.

Skupinske ture so možne od konca junija pa vse do septembra dvakrat tedensko in sicer is nedelje-ponedeljek in iz srede-četrtek. Glavna prednost skupinske ture je cena, ki je 245eur na osebo. Vodil vas bo licenciran IFMGA vodnik tako, da boste resnično v varnih rokah.

Lokacija odhoda in prihoda

Mamut poslovalnica na Bledu (Google Map)

Termini

Nedelja-ponedeljek in sreda-četrtek

Težavnost

Srednje-težko (biti morate v dobri kondiciji)

Trajanje

2. dni

Cena vključuje

  • Licenciranega IMFGA vodnika
  • Najem opreme
  • Prevoz iz Bleda

Cena ne vključuje

  • Cene spanja, hrane in pijače (okoli 50eur)

Kaj potrebujete?

  • Pohodniško obutev, udobna pohodniška oblačila in pohodniške palice, če ste na njih navajeni
  • Cash
Potek Aktivnosti

Najprej se morate zglasiti v naši poslovalnici na Bledu, kjer se boste spoznali z vodnikom, prevzeli opremo in se odpeljali na začetek poti v Krmi. Sama pot je odvisna od vremenskih razmer. Izbrali bomo najboljši trenutek za vzpon na vrh, ki se bo zgodil že prvi oz. drugi dan. Prenočili boste v Triglavskem domu na Kredarici, ki velja za najvišje ležečo kočo v Sloveniji. Vse skupaj je okoli 2000m višinske razlike, ki nam bo vzela med 12-18ur hoje v dveh dneh. Bodite pripravljeni na zgoden štart okoli 7.00 in povratek okoli 16.00 naslednji dan. 

Najprej se morate zglasiti v naši poslovalnici na Bledu, kjer se boste spoznali z vodnikom, prevzeli opremo in se odpeljali na začetek poti v Krmi. Preden poskačete v vodo vam bo vodnik predal nekaj varnostnih napotkov in pokazal, kako se pravilno spušča po vrveh. Ob raziskovanju soteske z skakanjem, plavanjem in spuščanjem po vrvi se boste premikali skozi sotesko vse do cilja. Po končani aktivnosti se boste preoblekli in naš vodnik vas bo pripeljal nazaj do poslovalnice v Bovcu.

Organiziramo lahko tudi ture prirejene vašim željam. Skupaj z našimi vodniki bomo po vaših željah pripravili eno ali več dnevno turo v Sloveniji ali tujini!

Fotografije