Pohodništvo

0
Cena
Od€245
Cena
Od€245
Rezervacija
Povpraševanje
Ime in Priimek*
Vaš Email*
Telefon
Datum aktivnosti
Vaše sporočilo*
Steinjam se s Splošnimi pogoji in Izjavo o zasebnosti.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Izberite paket
  • Triglav - V SKUPINI
  • DARILNI BON TRIGLAV - V SKUPINI

Naprej na rezervacijo

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1177

Imate vprašanje?

Vedno nas lahko pokličete. Naša izkušena ekipa vam bo vedno z veseljem pomagala.

040-121-900

info@slovenija.eu.com

2 dni
Razpoložljivost : Junij - Oktober
iz Bleda
na Triglav
Minimalna starost : 10
Največje število oseb : 5
Tour Details

Pridružite se nam na pohodništvu v Sloveniji. Odločite se za voden vzpon na Triglav ali kateri koli drugi slovenski vrh!

Skupaj z enim najboljših slovenskih alpinistov Miho Šornom organiziramo vodene pohodniške ture po slovenskih Alpah, ki lahko trajajo od enega pa do nekaj dni.

TRIGLAV – SKUPINSKI VZPON

Zasidran v središču Julijskih Alp kraljuje najvišji slovenski vrk Triglav. Ni le najvišji z svojimi 2864m, ampak velja tudi za najmočnejši slovenski nacionalni simbol.

Skupinske ture so možne od konca junija pa vse do septembra dvakrat tedensko in sicer is nedelje-ponedeljek in iz srede-četrtek. Glavna prednost skupinske ture je cena, ki je 245eur na osebo. Vodil vas bo licenciran IFMGA vodnik tako, da boste resnično v varnih rokah.

Lokacija odhoda in prihoda

Mamut poslovalnica na Bledu (Google Map)

Termini

Nedelja-ponedeljek in sreda-četrtek

Težavnost

Srednje-težko (biti morate v dobri kondiciji)

Trajanje

2. dni

Cena vključuje

  • Licenciranega IMFGA vodnika
  • Najem opreme
  • Prevoz iz Bleda

Cena ne vključuje

  • Cene spanja, hrane in pijače (okoli 50eur)

Kaj potrebujete?

  • Pohodniško obutev, udobna pohodniška oblačila in pohodniške palice, če ste na njih navajeni
  • Cash
Potek Aktivnosti

Najprej se morate zglasiti v naši poslovalnici na Bledu, kjer se boste spoznali z vodnikom, prevzeli opremo in se odpeljali na začetek poti v Krmi. Sama pot je odvisna od vremenskih razmer. Izbrali bomo najboljši trenutek za vzpon na vrh, ki se bo zgodil že prvi oz. drugi dan. Prenočili boste v Triglavskem domu na Kredarici, ki velja za najvišje ležečo kočo v Sloveniji. Vse skupaj je okoli 2000m višinske razlike, ki nam bo vzela med 12-18ur hoje v dveh dneh. Bodite pripravljeni na zgoden štart okoli 7.00 in povratek okoli 16.00 naslednji dan. 

Najprej se morate zglasiti v naši poslovalnici na Bledu, kjer se boste spoznali z vodnikom, prevzeli opremo in se odpeljali na začetek poti v Krmi. Preden poskačete v vodo vam bo vodnik predal nekaj varnostnih napotkov in pokazal, kako se pravilno spušča po vrveh. Ob raziskovanju soteske z skakanjem, plavanjem in spuščanjem po vrvi se boste premikali skozi sotesko vse do cilja. Po končani aktivnosti se boste preoblekli in naš vodnik vas bo pripeljal nazaj do poslovalnice v Bovcu.

Organiziramo lahko tudi ture prirejene vašim željam. Skupaj z našimi vodniki bomo po vaših željah pripravili eno ali več dnevno turo v Sloveniji ali tujini!

Fotografije