Zipline

 

KAJ JE ZIPLINE?
Zipline je podoben zabaviščnemu parku in sestoji na gibljivem škripcu, ki je pritrjen na jeklenici ta pa se razteza med dvema točkama visoko nad tlemi. Tukaj ni nobenega motorja ampak gravitacija poskrbi za pot iz ene strani na drugo

ZIPLINE AVANTURA

Zipline avantura se začne z vožnjo navkreber v inštruktorjevem 4×4 avtomobilu. Sama vožnja je dolga 10 km in poteka po gorski cesti, ki nudi čudovite poglede in že vožnja sama je vredna plačanega denarja.
Na začetni točki Ziplina, vas bomo z plezalnim paso vpeli v škripec in vas pripravili  za vzlet.
Viseči visoko nad drevesi boste drveli po jeklenici do vznožja gore. Jeklenice so v celoti dolge 4. kilometre oz. gre za približno 5 jeklenic z povprečno dolžino 500 metrov.Predvidena najvišja hitrost je 40-60km/h ob tem pa boste leteli 130-200 metrov nad tlemi.

 

Cena za Zipline avanturo je 55 € na osebo. Celotna avantura traja približno 3. ure in vse kar potrebujete sta dobra volja in športno-pohodniška obutev.
ODPIRALNI ČAS: Zipline obratuje vsak dan: ob 9:00, 10:00, 14:00, 15:00, 18:00 (odvisno od vremena in števila udeležencev)

 

ZIPLINE PARK
Bovec ima enega največjih Evropskih zipline parkov z izjemnimi razgledi. Skriti razgledi na reko Sočo, Soško dolino in Bovec vam bodo zagotovo vzeli sapo.

 

KAJ POTREBUJETE V ZIPLINE PARKU?

POGUM!

 

 

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok