Jadralno padalstvo

Če si želite najbolj pristnega občutka letenja, vas vabimo na polet v dvoje – jadralno padalski tandem. Nobene kabine, nobenega hrupa, le piš vetra visoko nad tlemi. Lahko si privoščite čudovito mirne panoramske polete brez ‘dinamičnih’ vložkov,po želji pa tudi velike hitrosti in centrifugalne sile … za adrenalinske navdušence!

Jadralno padalstvo je doma skoraj povsod po Sloveniji, najbolj priljubljena terena pa sta na Krvavec in Bohinj. Vsi našteti tereni so po svoje edinstveni, pravi raj za jadralno padalstvo. Krvavec s svojo veliko višinsko razliko in Bohinj s čudovito alpsko panoramo. Vaš polet lahko po želji tudi fotografiramo, s čimer si zagotovite trajen spomin na jadralno padalsko doživetje. Izročimo vam CD z atraktivnimi visoko resolucijskimi posnetki, slike pa si v poljubni velikosti izdelate sami.

 

Hard core akrobatski polet! Specialno akrobatsko tandemsko padalo (pomanjšano, ojačano in na sploh ‘ošpičeno’), specialen akrobatski pilot (izurjen, zanesljiv in nabrušen) in specialen akrobatski potnik (željan 7g, 150 km/h …) – ravno prav za nepozabno doživetje, kot ga v Sloveniji še ni bilo!

 

Pridružite se nam v zraku! Jadralno padalstvo je vznemirljiva izkušnja.

 

images_aktivnosti_jadralno_padalo_Bohinj2_JPG_1428362773_fit_1024_768

99 eur
Mali panoramski jadralno padalski polet, višinska razlika 400 m,cca. 20 minutali več letenja Lokacija:Vogar (Bohinj), Gozd (Golnik) oz. glede na vremenske pogoje.
145 eur*          
Veliki panoramski jadralno padalski polet, višinska razlika 1000 m,cca. 30 minut ali več letenja Lokacija: Vogel (Bohinj), Krvavec oz. glede na vremenske pogoje
160 eur*           
Veliki jadralno padalski polet + fotografiranje,višinska razlika 1000 m,cca. 30 minut ali več letenja
200 eur*
Hard core akrobatski polet ,višinska razlika 1000 m,cca. 25 minut ali več letenja
Celotno doživetje traja od 1-2h,*
Potrebujete dobre pohodniške čevlje, vsakdanja oblačila in sončna očala. Za ostalo poskrbimo mi.
Dobimo se na v naprej dogovorjeni lokaciji!
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok